Omdömen från klienter

Här har jag samlat omdömen från några klienter.
Tack för att ni ville dela era erfarenheter

Mitt namn är Stefan, jag fick tips om Maria från Näsviken & tog därefter direkt kontakt med henne då jag flyttat in i min mormor & morfars hus, bad henne att komma hit  så fort de bara gick.. Jag kände en STOR ORO så fort ja vred upp låset & gick in i huset, ännu värre när jag skulle gå ut. Kände att ngn/ngt var i hälarna på mig, ryste från knäna upp till huvet, varendaste gång. Innerst inne vet jag att de inte är nåt farligt. Men det var ändå en fruktansvärd ångest som låg  över mig när jag var här hemma ensam, & jag funderade såklart hur fan jag skulle klara av att bo här ute helt själv. Dem flesta av mina vänner bara ruskade på huvet,skrattade & kastade ur sig att de är "dina hjärnspöken" när man berättade hur de kändes i början. Men dem får väl tycka å tänka så då. Är man trångsynt så ät man, dock är ja 100% säker på att dom skulle ändra sin uppfattning efter ett möte med Maria! Jag ringde iaf Maria från skyddat nr, berättade inte mitt efternamn, adress eller nåt annat för att vara helt säker på att de inte skulle vara nåt påhitt, förutom hur ja upplevde det hela, vi möttes upp på en närliggande bensinmack sen åkte hon efter mig hem, DET FINNS INTE PÅ VÄRLDSKARTAN ATT HON SKULLE KUNNA GISSA SIG TILL ALLT HON BERÄTTADE!! Min moster var med här oxå, hon började med att gå en repa i huset, sen satte vi oss i köket och redan där började Maria berätta om vilka som bott här tidigare, utseenden, händelser,och olika föremål som dessutom fanns  kvar i huset som hon då inte hade sett ännu. Osv. PRECIS ALLT HON SA KLICKADE IN PERFEKT!! hon gjorde dessutom en rensning ute i ladan där jag knappt kunde gå in utan att bli plötsligt illamående och få rysningar i hela kroppen. Ca: 1,5 timmar därefter kändes de helt otroligt! Jag skrev redan då till Maria & tackade än en gång för att hon kom hit.. idag känns det helt annorlunda. Inga konstigheter alls. Jag rör mig fritt i alla rum och lador, det var helt klart den BÄSTA investering jag gjort  i hela mitt liv hittills! Känner du att ngt inte är som det ska i er bostad eller vad de nu är, tveka inte en sekund!! Ring Maria så är problemet löst på under 2 tim. Varmare och snällare människa får du leta efter. Jag ger henne 10 stjärnor av 5 möjliga!

 

Jag kan varmt rekommendera  Marias behandlingar. Hon är en stark och pålitlig kvinna med ett otroligt leende och full av energier. Jag har mestadels gjort healing med inre resor för att behandla mitt sorgearbete  medberoende och panikångest.
Maria har här i Hudiksvall med omnejd varit känd för sin fina butik kurser  och vägledningar
./Camilla

Healingen och hjälpen att möta mitt inre barn har hjälpt mig att gråta, riva murarna, klumpen i bröstet försvann. Jag kan verkligen rekommendera Maria hon är  väldigt förstående och rak och ärlig i sin kommunikation/ Susanne

Jag är skeptisk och gillar inte den oflummiga  delen i new age,  men gick till Maria på vägledning efter rekommendationer.  Måste säga att  hennes sätt att sätta fingret rakt på pudelns kärna, så att säga, var lite chockande. Men hon gjorde det på ett okomplicerat , varmt och jordnära sätt och fullståndigt oflummigt. Jag satt där i 60 min och fick genom vägledningen kontakt med mig själv på ett helt annat sätt än vad jag trodde när jag kom dit.

/ Krille